Publicerad den

Servicetekniker till ProSeal Karlstad

Är du en driven och lösningsorienterad servicetekniker med erfarenhet av pumpar och roterande utrustning? Det är just DIG vi söker!

Om oss/om företaget
ProSeal är ett företag med stort kunnande och mångårig erfarenhet inom tung industri.
Vi är ett verkstadstekniskt försäljnings- och underhållsföretag med kontor och verkstad i Karlstad och Gävle. Professionalitet, hälsa och säkerhet är några av våra ledord och vi tror på medarbetarens förmåga att arbeta kvalitetssäkert samt utöva kundfokus.
ProSeal strävar efter att medarbetarna ska ta del av företagets utveckling och vill ta vara på våra anställdas åsikter och idéer. Hos oss har du chansen att påverka och tillsammans skapar vi en säker, utvecklande och trivsam arbetsplats!

Om tjänsten/Arbetsuppgifter
Som servicetekniker arbetar du med service och underhåll av pumpar och mekanisk utrustning i vår verkstad, men också ute hos kund. Arbetsuppgifterna kan variera, som exempelvis demontering, nyinstallation, felsökningar, reparationer och förebyggande underhåll med mera. Du ansvarar för att dokumentera rapportunderlag och korrekt tidsrapportering för de arbeten du utför. Ibland kan arbetsuppgifterna, vid brådskande behov, omprioriteras och det finns därför ett visst behov av att du är flexibel.
Det förekommer även perioder då våra tjänster är högt eftertraktade, vilket innebär perioder av arbete utanför ordinarie arbetstid. Arbeten utförs i huvudsak tillsammans med andra servicetekniker.

Tjänstegrad: 100%
Tillträde till tjänst: omgående
Befattningstitel: Servicetekniker

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat som servicetekniker och ett genuint tekniskt intresse.
Du drivs av att leverera kvalitet och är stolt över ditt yrke. Du är lösningsorienterad och motiveras av att lyckas lösa problem inom uppsatta tidsramar, med bibehållen kvalitet. Du kommer att jobba tillsammans med andra servicetekniker och behöver därför ha lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med industriservice och/eller som underhållstekniker, samt en 3-årig yrkesinriktad gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du arbetat med eller utövat service och underhåll gällande mekaniska tätningar, kullager, packningar, pumpar, hydraulik eller transmission, med mera. Du är flexibel och ser inga problem med att planerat arbete kan bli omprioriterat för mer akuta behov. Då arbete utförs ute hos kund är körkort ett krav.

Placering
Tjänsten utgår från vårt huvudkontor och verkstad i Karlstad. Utöver arbete i vår verkstad kommer du att arbeta ute hos kund och övernattning på annan ort kan förekomma.

Ansökan
Skicka CV och personligt brev till anders.ljungberg@proseal.se
Ansökningarna behandlas löpande och anställningen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag 2022-02-28

Vid frågor kring tjänsten kontakta:
Serviceansvarig: Marcus Haltia 073 – 0670282, marcus.haltia@proseal.se
Vice VD: Anders Ljungberg 070 – 2575322, anders.ljungberg@proseal.se