Publicerad den

Välkommen Gunnar Myhl!

Bättre sent än aldrig men Gunnar började hos oss redan i höstas och är nu varm i ProSealkostymen.
Denne man har arbetat med försäljning och service i hela sitt vuxna liv och vet vad som krävs och vad det innebär. Under dryga 10 åt drev han restaurangen Glada Ankan i centrala Karlstad. Ett mycket populärt ställe med publik i alla åldersgrupper.

Gunnar är en mogen herre på 55 år. Karlstadpôjk sedan födseln, boende på Gustavsberg tillsammans med sambon, en dotter på 8 år samt hunden Emmy.

Fritiden, när tiden så medger, tillbringar han gärna på kuperade grönytor tillsammans med en uppsättning korta klubbor och vita bollar. Vintertid kan man, om man har tur, se denne fartfantom i skidbackarna.

Han arbetar som säljare inom produktområdet lager och transmission och de kunder som träffat honom vet att han har viljan, kraften och energin för att lösa problem och frågeställningar som finns inom industrin.
Dessutom finns ju några gamla rävar med mångårig erfarenhet inne på kontoret.

Gunnar Myhl – Ytterligare en bra spelare i en redan bra laguppställning!