Publicerad den

HR-ansvarig ProSeal

Som ett led i vårt kvalitetsarbete har vi nu Camilla Larsson anställt som HR-ansvarig i företaget. Hon kommer närmast från Karlstads Universitet där hon assisterat i projektet Hot Spot. Camilla är en påläst tjej och har 5 års universitets- och högskoleutbildning varav 3 år som personalvetare. Till detta kan läggas ett antal anställningar inom olika serviceyrken, bland annat som shopansvarig för Espresso House.

Hon är 30 år ung, född och uppvuxen på Hammarö men sedan några år tillbaks boende i Tingvallastaden i centrala Karlstad tillsammans med sin sambo.

Camilla har en sund livsstil, går på yoga en gång i veckan, tränar och spelar innebandy med Hultsberg/Björkås fyra ggr/vecka och är utbildad hälsoterapeut. Kanske kan hon få de gamla uvarna hos ProSeal att anta ett lite sundare leverne!!? En utmaning…jaae?

Välkommen Camilla! Kvalitet kan alltid bli bättre inom alla områden och hos alla företag, till och med hos ProSeal!!