Publicerad den

Per heter Maria om ett år…

Nu hälsar vi Maria Lundqvist välkommen till oss på ProSeal. Maria ska ersätta vår nestor Per Larsson som aviserat att han ska börja arbeta inom den statliga äldresektorn fr.o.m. sommaren -21. Hon får och behöver ett drygt år på sig för att hinna sätta sig in i allt som Per gör och kan. Detta blir nog inga större problem då Maria är en nyfiken arbetsmyra och har arbetat med liknande uppgifter de senaste 10 åren.

Närmast kommer hon från Kjell & Co som är ett Karlstadbaserat företag verksamt inom transportbranschen. Även detta bådar gott då hon säkert kommer att stå pall för allt som hon ska arbeta med hos oss.

Maria har ett positivt sinne, är 41 år, född och uppvuxen på Hammarö men bor sen några år i Skived tillsammans med sambo och tre tjejer 14, 12 och 7 år.

Hon må bo på gräddhyllan men träning, hälsa och att laga god men näringsriktig mat är något som hon gillar. Dessutom är Maria en boknörd i ordets rätta bemärkelse, hon har klippkort på biblioteket och kan plöja fem böcker på en helg om tid finnes. Hon tycker även om att ta mycket bilder, gör gärna egna almanackor och har ett instagramkonto som ständigt uppdateras.

Varmt välkommen Maria! Detta blir jättebra!