Publicerad den

Viktor Scherrieble – Servicekoordinator

I vår fortsatta satsning på servicesidan och hälsar vi också Viktor Scherrieble välkommen till ProSeal. Den hockeyintresserade känner kanske till namnet då Viktor, förutom sin fostran som målvakt i FBK, bl.a. spelade i Leksand och spåddes en lysande framtid inom sporten. Tyvärr, trots sin ringa ålder, åkte han på artros och fick välja på att sluta eller fortsätta spela och senare i livet byta höftleder.

Han har slutat att spela men kör vidare som målvaktstränare i FBK och skall dessutom ha samma syssla i Värmlands TV-pucklag fr.o.m. nästa säsong.
Sport i allmänhet gillar han men spelar gärna sällskapsspel som golf som omväxling till riktig sport.

Viktor är en trevlig ung kille på 24 år, bor i Skåre utanför Karlstad tillsammans med sambon och två barn.

Han har jobbat som logistiker bl.a. hos NCC och bygget av den nya kartongmaskinen på Billerud-Korsnäs i Grums. Detta borgar för att vi får ytterligare precision i vår serviceverksamhet hos våra kunder.

Lagbygget går vidare och du är varmt välkommen till ProSeal. Här får du jobba utan mask!