Publicerad den

Haltia j:r – Serviceansvarig

Vi satsar vidare och hälsar nu Marcus Haltia välkommen till oss på ProSeal. Den glade unge mannen, 32 år, kommer att vara spindeln i nätet för vår serviceverkstad och kommer närmast från en liknande tjänst hos Momentum där han arbetat i 10 år. Dessutom har han även hunnit med 1 år som innesäljare hos Arcelor.

Marcus är Kallstapôjk av födsel och ohejdad vana, son till sin far och bor på Lorensberg tillsammans med sin Amanda och två barn (4/2 år). Fritiden, i den mån det finns någon, ägnar han gärna åt att spela padel och att ”klottra”. Nej det sista var ett skämt. Marcus har en konstnärlig sida och är riktigt duktig på graffiti. Dock har han aldrig gjort det olagligt.
I sina yngre dagar pysslade han med thaiboxning, MMA och åkte skateboard.

Vår serviceavdelning är bra och nu blir den ännu bättre! Välkommen Marcus!