Publicerad den

Vi bryter mönstret!

Efter dryga 20 år har vi nu anställt en tjej på vår serviceavdelning. Vi hälsar nu Matilda Hedén välkommen till oss på ProSeal. Matilda är 25 år, har dryga 6 års erfarenhet från industriell service och kommer närmast från Montagetjänst där hon varit i 4 år.

Hon bor på norra Kroppkärr i Karlstad tillsammans med sambon och katten Bärry (som är en honkatt!!).

Hon gillar att träna genom att lyfta skrot och springa i skogen. Hon gillar musik, företrädelsevis hårdrock och går gärna på konserter när tillfälle ges. Att resa och upptäcka världen utanför Sverige är något som hon också gillar och gärna gör.

Matilda är en trevlig, nyfiken, noggrann och vetgirig tjej som redan kan mycket och som vill lära ännu mer. Hos oss hon kommer att arbeta med allmän service och ha renovering av mekaniska tätningar som specialområde.

Det är med stor glädje vi nu hälsar Matilda välkommen till oss på ProSeal. Visst blir detta bra!!!