Publicerad

Ny serviceansvarig i Gävle.

Vi hälsar nu Alexander Olander välkommen till oss på ProSeal.

Han kommer närmast från en tjänst som underhållsingenjör på ÅF. Sex år som servicetekniker hos Bilfinger och tre år hos Sandvik, även det som tekniker med inriktning på roterande utrustning, kan läggas till på meritlistan hos denna trevlige unge man.

Alex är 33 år, född och uppvuxen i Skärhamn på västkusten men bor numera i Torsåker utanför Hofors tillsammans med sambon och två småttingar.

Att hålla kroppen i trim är något som han gillar och i den mån tiden medger så går han gärna på gym och lyfter skrot. Dessutom har han ett förflutet inom MMA där han aktivt tävlade på amatörnivå med en SM-medalj som bästa resultat.

Han kommer att, i första hand, leda servicearbetet med mekanikerna men även vara delaktig inom beläggningssidan med ”kompositörerna”.

Välkommen Alexander till ProSeal. Nu gasar vi på ordentligt!