Publicerad den

Ytterligare Spets-kompetens hos ProSeal.

Vi satsar vidare och presenterar vårt senaste nyförvärv; Andreas Spets. Namnet är för många bekant och äpplet faller sällan långt från trädet. Pappa Christer, som även han finns i företaget, är ju en gammal räv i tätningsbranschen.

Andreas, som är 35 år ung, bor på Färjestad tillsammans med sin sambo och två småbattingar. Han är utbildad maskiningenjör vid Karlstads universitet och har stor erfarenhet från pappers- och massasidan via arbete på bl.a. Gruvöns Bruk och Valmet. Närmast kommer han från Chesterton där han varit ansvarig för mekaniska tätningar i Skandinavien.

I takt med vår starka utveckling tillträder Andreas nu en nytillsatt tjänst som marknadschef (COO). Mycket händer inom företaget så de styrkor och kunskaper som han besitter kommer väl till pass då vi hela tiden växer och blir större.

Sin fritid, i den mån tiden medger, lägger han gärna på att spela sällskapsspel (golf). Teknik, sport och den egna trädgården (3000 m2) är också intressen som, när barnen fått sitt, Andreas gärna lägger sin tid på.

Vi hälsar nu Andreas välkommen till ProSeal och hoppas att han ska trivas i sin nya roll som marknadschef!