Publicerad den

Nu hälsar vi Thomas Jonsson välkommen till oss på ProSeal.

Thomas, som befinner sig mitt i livet, är 52 år och bor tillsammans med sambon i Våle centrum alldeles utanför Karlstad.                                             Barnen, 4 st, är sedan några år tillbaka utflugna ur boet. Detta innebär att mycket av fritiden kan läggas kan läggas på det stora intresset; Att meka med och åka på sin Harley Davidsson. Att sambon, på senare år, sadlat om från hästar till motorcyklar gör ju inte saken sämre. Hon kör sin egen HD.

Han började hos oss redan för tre veckor sedan och kastades ut på service-arbete redan från början. Thomas är en utpräglad mekaniker och innan han kom till oss jobbade han 11 år inom offshoreindustrin i Norge med bland annat flänsmontage som specialkompetens. Dessutom har han, sedan tidigare, mångårig erfarenhet av pappers- och massasidan från Valmet och andra service-/montagefirmor i branschen.

Thomas är en kunnig, rutinerad och trevlig kille och vi hoppas och tror att han nu, som servicetekniker i ProSealkläder, ska trivas hos oss.