Publicerad

Ny servicechef till vår enhet i Gävle

Vi hälsar Michael Näsman välkommen till oss på ProSeal.

Michael, som är 53 år ung och boende i Eskilstuna, har mekat och skruvat från det att han var liten grabb. En kunnig, allround och rutinerad kille som ser utmaningen i stället för problemet i det han ställs inför. Under de senaste 8 åren har han kört i egen regi men vill nu jobba i ett företag med lite större resurser, en bra organisation, men som fortfarande har korta och snabba beslutsvägar.

Familjen består av en förstående fru och en dotter på 19 år.

Att hålla sig i trim är viktigt för Michael och det gör han genom att träna på gym och att trampa runt i skogen på mountainbiken. Ett annat stort intresse är att åka cykel med motor. Ögonstenen därhemma heter Harley med efternamnet Davidson.

Michael är ett känt ansikte för oss på ProSeal och för många av våra kunder. När han nu träder han in i rollen som servicechef tror vi att detta blir bra för honom själv, våra kunder och givetvis för oss på ProSeal.

Välkommen Micke!