Publicerad den

ProSeal förvärvar Spångs verksamhet i Gävle

ProSeal Gävle

Nu är det dags för nästa steg i ProSeals expansion och utveckling. Det är med stor glädje och stolthet vi nu kan berätta att vi förvärvat Spångs Processtekniks servicecenter i Gävle.
Vi kan nu tillhandahålla, på samma höga nivå som i Karlstad, en bra lokal service då vi kommer närmare våra kunder i Gävle- och Stockholmsområdet.

All personal, med den stora kunskap och rutin man besitter, följer med. Detta är vi oerhört glada och tacksamma över då vi i samband med affären förstärker vår totala kompetens.

Gävleenheten jobbar med alla typer av roterande utrustningar, mekaniska axeltätningar och kompositbeläggningar och har en hög kompetens när det gäller att uppgradera och renovera alla typer av maskinutrustning.

– Det känns riktigt roligt att affären nu är klar, säger John Bergius, vd för ProSeal.
Serviceenheterna i Karlstad och Gävle kompletterar varandra på ett mycket bra sätt, vilket ger den goda effekten av större utbud och en ännu bättre service för våra kunder.

Genom förvärvet av verksamheten i Gävle kan ProSeal nu även erbjuda beläggningsarbeten med Chestertons kompositer, ARC, för både betong och metall. Resultatet blir en förlängd livslängd på utrustningen, vilket sparar pengar åt kunderna.

Övertagandet innebär en rejäl expansion både i personalstyrka och verksamhetsområde för ProSeal totalt.
– Ja, allt blir helt enkelt lite större, fortsätter John Bergius. Större företag, större tillgänglighet både på produkter och geografiskt, större lager, bredare produktområde och naturligtvis större totalkompetens inom bolaget. Större betyder inte alltid bättre, men i det här fallet gör det verkligen det, avslutar John Bergius, glad vd för Proseal.

Med ProSeals logga på kläder och bilar m.m. fortsätter vi i samma goda anda och i samma lokaler på Atlasgatan som tidigare.

Välkommen till ProSeal!