Publicerad den 1 kommentar

Bevattningsanläggning på Hammarö Golfklubb

Hammarö Golfklubb öppnade sin bana 1991 och är en av de större klubbarna i Värmland. Bevattningsanläggningen, som installerades samma år, var nu i behov av en uppgradering. Normalt sett räknar man med att en pumpanläggning håller 20-25 år så nu var det dags. Att klubbens bana är fin och välskött från första tee till sista green vet ju alla som spelat hos dem. Bevattningsanläggningen är ju hjärtat i verksamheten och det fina omdömet vill de ha även fortsättningsvis.
Då vi haft samarbete under många år med ProSeal var det naturligt för oss att kontakta dem i frågan säger Martin Zetterfeldt Edin, klubbchef och Jan Lindberg, banchef på Hammarö GK. ”De är duktiga med pumpar och har tagit fram exakt den anläggning vi ville ha. Att de dessutom har gjort ett proffsigt, snabbt och snyggt montage ser vi också som stort plus”.

Kontakta John Bergius på 070-580 4710 eller John@proseal.se angående pumpar och bevattningssystem

1 reaktion på “Bevattningsanläggning på Hammarö Golfklubb

  1. […] Här kan ni läsa mer om vårt byte av pumpanläggningen. […]

Kommentarer är stängda.